Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, θα παραμείνουν σε επιφυλακή δυνάμεις πυρόσβεσης καθόλη τη διάρκεια της νύκτας.

Τα α ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία.Η πρώτη εκτίμηση και πληροφορία είναι ότι πιθανόν η πυρκαγιά να προκλήθηκε από 
εν ενεργεία τζάκι (τσιμινιά).

Υπενθυμίζεται ότι, πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λεμύθου. Για κατάσβεση επιχείρησαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού (Πυροσβεστικών Σταθμών Μονιάτη και Πελεντρίου) και υποστήριξαν πυροσβεστικά όχημα των Βρετανικών Βάσεων.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.

BEST OF TOTHEMAONLINE