Νεκρός μοτοσικλετιστής στην Κορινθία - Προσέκρουσε σε κάδους

Νεκρός μοτοσικλετιστής στην Κορινθία - Προσέκρουσε σε κάδους

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε την Παρασκευή, στην Λυκοποριά του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στην Κορινθία.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, 42χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κάδους απορριμάτων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του, της Λυκοποριάς. Ο αθλητικός σύλλογος της Λυκοποριάς, αποφάσισε να αναβάλει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής λόγω πένθους.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Δερβενίου σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του 42χρονου:

«Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίχτες του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Γιάννη Γκολφινόπουλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή τόσο άδικα…

Ο “Γιαννάκης” υπήρξε ποδοσφαιριστής της γειτονικής ομάδας της Λυκοποριάς και υποστηρικτής του ΑΣΤΕΡΑ.

Στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Καλό ταξίδι Γιάννη!».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE