«Το έκανα για την κοπέλα μου» - Καταδικάστηκε ο 19χρονος που έγραψε με σπρέι σε σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης

«Το έκανα για την κοπέλα μου» - Καταδικάστηκε ο 19χρονος που έγραψε με σπρέι σε σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 19χρονο που έβαψε με σπρέι τοίχους και τζαμαρίες στο σταθμό «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ο πρώτος που συλλαμβάνεται για αδίκημα που αφορά το Μετρό Θεσσαλονίκης, κρίθηκε ένοχος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με αντικείμενο που χρησιμοποιείται για κοινό όφελος, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Στην απολογία του, ο 19χρονος είπε ότι έβαψε στον σταθμο Βενιζέλου για να δείξει τον έρωτά του στην σύντροφό του, λέγοντας ότι έγραψε σε συνολικά τέσσερα σημεία τη λέξη H.A.T.E. - Heart A. (όνομά τού) To E. (όνομα κοπέλας).

«Το έκανα για την κοπέλα μου, για να της δείξω τον έρωτά μου. Ήθελα να το δει, για να την εντυπωσιάσω», είπε, τονίζοντας ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ότι δεν ασχολείται με γκράφιτι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE