Έβγαλε τη σύζυγο στο «κλαρί» κι έγινε πλουσιότερος κατά 160.000 ευρώ

Έβγαλε τη σύζυγο στο «κλαρί» κι έγινε πλουσιότερος κατά 160.000 ευρώ

Ενας 54χρονος εξέδιδε επί χρόνια την 46χρονη σύζυγό του μέσω internet. Από τη δραστηριότητά του έβγαλε περίπου 160.000 ευρώ.

Θα του χρειαστούν για να πληρώσει έναν καλό δικηγόρο αφού η δίκη του αναμένεται σύντομα στη Γαλλία.

Ο δράστης υποχρέωσε ασκώντας όπως είπε ο κατήγορος ψυχολογική βία στη γυναίκα να συνερευθεί με περισσότερους από 2.700 πελάτες. Ο ίδιος κανόνιζε τα ραντεβού, περίπου 3 την ημέρα και κατά τη διάρκειά τους έπαιρνε τον 5χρονο γιο τους και περίμενε στο αυτοκίνητο. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη Γαλλία.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.