Η Αστυνομία αναζητά 52χρονο που λείπει από την οικία του - Aντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Η Αστυνομία αναζητά 52χρονο που λείπει από την οικία του -  Aντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Κάτοικος Λάρνακας κατήγγειλε χτες το βράδυ στην Αστυνομία ότι ο εξ αγχιστείας γιος της απουσιάζει από την οικία του από τις εννέα χτες το πρωί.

Όπως ανέφερε η ηλικιωμένη γυναίκα, ο 52χρονος  γιος της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και παρακολουθείται απο ψυχίατρο. Δεν έχει μαζί του κινητό και δεν οδηγεί αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 52χρονος είναι ύψους περίπου 1,65 εκ, παχουλός, σχεδόν φαλακρός με άσπρα γένια και όποιος  γνωρίζει οτιδήποτε καλείται να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE