Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Kεντρικού Δελτίου Eιδήσεων του Mega, Λουκάς Φουρλάς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 22/10, έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος του αδελφός, Χρίστος Φουρλάς, στα 46 του χρόνια, μετα από ένα δύσκολο αγώνα 4 χρόνων με μία σπάνια ασθένεια.

Ο Λουκάς Φουρλάς μέσω του twitter ευχαρίστησε τον κόσμο, για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης γράφοντας  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου.Ο αδελφός μου πέταξε ψηλά  για να ενωθεί με τους άλλους  αγγέλους.»

 
 Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο,24/10 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE