Δωρεάν παιδεία; Η στολή μάγειρα η αιτία που πέταξαν έξω από την τάξη μαθητή

Δωρεάν παιδεία; Η στολή μάγειρα η αιτία που πέταξαν έξω από την τάξη μαθητή

Καθηγητής πέταξε έξω από την τάξη 16χρονο μαθητή στην Τεχνική Σχολή.

Τον καθηγητή κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στην εκπομπή του Mega, «Έχεις Μέσον». O κύριος Πέτρος είπε ότι ο γιος του δεν είχε αγοράσει την στολή μάγειρα και όταν προσπάθησε να εξηγήσει στον καθηγητή ότι δεν είχε τα χρήματα, αυτός τον πέταξε έξω από την τάξη.

Η στολή είναι αξίας 280 ευρώ και ο  μαθητής  θα την αγόραζαν, όπως ισχυρίζεται η οικογένεια, όταν τέλος του μήνα θα έπαιρνε ο πατέρας την πενιχρή του σύνταξη.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE