Διεθνής συμμαχία: Ανακοίνωσε δεκαέξι αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους

Διεθνής συμμαχία: Ανακοίνωσε δεκαέξι αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους διενήργησαν 16 αεροπορικές επιδρομές εναντίον των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Συρία την Πέμπτη σύμφωνα με στρατιωτική ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters 15 αεροπορικές επιδρομές χτύπησαν μαχητές, οπλισμό, κτίρια και άλλους στόχους κοντά σε 7 πόλεις στο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων της Μοσούλης και το Ραμαντί, ανακοίνωσε η συμμαχία σε ανακοίνωσή της, την Παρασκευή.

Στη Συρία επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους κατέστρεψε όχημα του Ισλαμικού Κράτους και σωλήνα ολμοβόλου κοντά στην πόλη Μάρα, προστίθεται.

Σε μια άλλη εξέλιξη το Reuters μεταδίδει ότι ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι Ρωσία και Ιορδανία συμφώνησαν τον στρατιωτικό συντονισμό τους για τη Συρία, ενώ κάλεσε και άλλες χώρες να συντονιστούν μαζί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE