Σουηδία: YouTuber πέθανε από το κρύο σε χιονοθύελλα - Το τελευταίο του μήνυμα - Βίντεο

Σουηδία: YouTuber πέθανε από το κρύο σε χιονοθύελλα - Το τελευταίο του μήνυμα - Βίντεο

Τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Σουηδία βρήκε ο 22χρονος YouTuber, Στορμ ντε Μπουλ, ο οποίος συνήθιζε να διαμένει σε δάση και να καταγράφει τις εμπειρίες του στο κανάλι του.

Ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λάπλαντ στις 30 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη μητέρα του «τα πόδια του ήταν παγωμένα, τα χέρια του όχι, μπορεί να φορούσε ακόμα τα γάντια του». Η ίδια είπε, επίσης, ότι η μύτη του 22χρονου ήταν σπασμένη, στοιχείο που δείχνει ότι μπορεί να είχε πέσει. «Πρέπει να υπέφερε για αρκετό καιρό και να πέθανε μόνος του. Σκέφτομαι τις τελευταίες του στιγμές και αυτό με διαλύει» πρόσθεσε.

Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η χιονοθύελλα, ο 22χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στη γιαγιά του στο οποίο έγραφε «χιονίζει πολύ εδώ. Αλλά μην ανησυχείς, θα επιβιώσω, το ξέρεις».

 

Κατά πληροφορίες ο Στορμ πρόλαβε να στείλει βίντεο και σε έναν φίλο του, στο οποίο το χιόνι έμπαινε στα παπούτσια και την τσάντα του, ενώ ο αέρας λυσσομανούσε: «Το σημερινό βράδυ θα είναι το χειρότερο, Θέε μου».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο γιατί ο 22χρονος εγκατέλειψε το καταφύγιό του, με τη μητέρα του να εκτιμά ότι μπορεί να μην είχε άλλη επιλογή: «Ο άερας ξερίζωνε δέντρα εκείνο το βράδυ. Μπορεί να είχε διαλυθεί η σκηνή του και να μην είχε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει να περπατάει. Όμως έξω είχε -6 βαθμούς Κελσίου και η αίσθηση θα ήταν -18».

 

Ο νεαρός YouTuber φέρεται να πρόλαβε να ειδοποιήσει τις αρχές, λέγοντας ότι είναι τραυματισμένος και χρειάζεται βοήθεια, αλλά η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στα σωστικά συνεργεία να τον προσεγγίσουν.

Όταν τον βρήκαν, ο 22χρονος ήταν μακριά από τη σκηνή του και ο σάκος του ήταν άδειος, έχοντας μέσα μόνο την οδοντόβουρτσα του και το σλίπινγκ μπαγκ του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE