ΟΚΥπΥ: Απαντά στο ενδεχόμενο μιας επ’ αόριστον απεργίας των γιατρών - «Θα έχουμε τεράστιο θέμα»

ΟΚΥπΥ: Απαντά στο ενδεχόμενο μιας επ’ αόριστον απεργίας των γιατρών - «Θα έχουμε τεράστιο θέμα»

Την «παράλυση» της δημόσιας υγείας για 48 ώρες έφερε η απεργία των γιατρών στα δημόσια νοσηλευτήρια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 7:30 το πρωί της Πέμπτης (27/11).

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη ενημέρωση», ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο για μια επ’ αόριστον απεργία.

«Τα ζητούμενο είναι ότι υπάρχουν εξαγγελίες για σκέψεις για πιθανή επ’ αόριστον απεργία, αυτό είναι τρομακτικό στον τομέα της υγείας. Όλοι μπορούμε αν αντιληφθούμε τι θα συμβεί με μια επ’ αόριστον απεργία. Δεν είμαστε σίγουροι ότι ο ιδιωτικός τομέας θα καταφέρει να απορροφήσει όλα τα περιστατικά που έρχονται στον δημόσιο τομέα και να ανταποκριθεί με επάρκεια. Αν αυτό τραβήξει για μέρες θα έχουμε τεράστιο θέμα», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.