Σκαρφάλωσε στην ταράτσα οικίας και…έκλεψε τον θερμοσίφωνα - Συνελήφθη 34χρονος

Σκαρφάλωσε στην ταράτσα οικίας και…έκλεψε τον θερμοσίφωνα - Συνελήφθη 34χρονος

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από εξοχική κατοικία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 21 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 37χρονο ότι το προηγούμενο βράδυ κλάπηκε από την ταράτσα εξοχικής του κατοικίας σε χωριό της επαρχίας Πάφου ο θερμοσίφωνας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον μόνιμου κατοίκου Πάφου ηλικίας 34 ετών. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ακολούθως συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.