Βροχές και καταιγίδες στο... μενού του καιρού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βροχές και καταιγίδες στο... μενού του καιρού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Αργότερα, κυρίως μετά το μεσημέρι, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αναμένεται να σημειωθούν βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια αλλά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μετά το μεσημέρι πιθανό και εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά ενδέχεται να σημειωθούν βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, ιδιαίτερα στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Αργά το βράδυ και ξημερώματα Κυριακής αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί έτσι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE