Τριπλό θανατηφόρο: Ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο 44χρονος οδηγός του άλλου οχήματος

Τριπλό θανατηφόρο: Ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο 44χρονος οδηγός του άλλου οχήματος

Ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το όχημα που επέβαιναν τα θύματα της τραγωδίας στο τριπλό θανατηφόρο στο Φρέναρος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος άνδρας ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των εξετάσεων που γίνονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 22χρονος που καθόταν πίσω από τον συνοδηγο, νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας μετά που υπέστη σοβαρά πολλαπλά κατάγματα. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 18χρονος οδηγός νοσηλεύεται στο ΓΝ Αμμοχώστου μετά από επέμβαση και η κατάστασή του είναι σταθερή εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE