Θανατηφόρο με 20χρονη: Νέα στοιχεία οδηγούν σε έρευνα για άτομο στο πορτμπαγκάζ

Θανατηφόρο με 20χρονη: Νέα στοιχεία οδηγούν σε έρευνα για άτομο στο πορτμπαγκάζ

Απανωτά τα τροχαία, απανωτές και οι νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσον αφορά το δυστύχημα που συνέβη στην Έγκωμη τα ξημερώματα της Κυριακής όπου έχασε τη ζωή της η 20χρονη Ειρήνη Κοντογιώργου, η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο ένα από τα επτά άτομα που επέβαιναν στο όχημα βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα ήταν πέντε θέσεων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κάθονταν 5 άτομα ανέφερε ο Υπεύθυνος οδικής ασφάλειας Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιώργος Μιλής, μιλώντα στο «ALPHA Ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.10π.μ. της Κυριακής, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που οδηγούσε 20χρονος φοιτητής από την Αθήνα στη λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Έγκωμη, έχοντας ως συνοδηγό επίσης 20χρονο και συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα άλλα πέντε πρόσωπα (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες – ηλικίας 28, 21, 20 και δύο 20χρονες), σε κάποιο σημείο του δρόμου, φθάνοντας σε κυκλικό κόμβο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε στο περιτοίχισμα παρακείμενου κτιρίου, καθώς επίσης και σε πινακίδα τροχαίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE