Ελλάδα: Συντετριμμένος δηλώνει ο γιατρός που χειρούργησε τη 45χρονη η οποία πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Ελλάδα: Συντετριμμένος δηλώνει ο γιατρός που χειρούργησε τη 45χρονη η οποία πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Συντετριμμένος δηλώνει ο γιατρός, ο οποίος χειρούργησε τη 45χρονη μητέρα τριών παιδιών από την Κάσο, που πέθανε μετά την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Η δικηγόρος του, Κατερίνα Φραγκάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετέφερε τα συλλυπητήρια του γιατρού στους οικείους της και σημείωσε πως ο πελάτης της, τής είπε πως όλα πήγαν καλά με την επέμβαση.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο γιατρός, η γυναίκα θα υποβαλλόταν σε επέμβαση για την αφαίρεση ινομυώματος λαπαροσκοπικά. Ωστόσο, είχε ενημερώσει την οικογένειά της ότι μπορεί να βρεθεί και κάτι άλλο, όπως κι έγινε. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης διαπίστωσε πως επρόκειτο για αδενομύωμα και ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα προχωρούσε σε ολική υστερεκτομή.

Ο γιατρός υποστηρίζει επίσης ότι επειδή ακριβώς ήταν μια επέμβαση που έγινε λαπαροσκοπικά, υπάρχει καταγραφή σε βίντεο ολόκληρης της διαδικασίας, το οποίο και θα παραδοθεί στο δικαστήριο και ενδεχομένως σε πραγματογνώμονες που θα οριστούν για να δουν αν υπήρχε ιατρικό λάθος.

Ο ίδιος περιμένει την έκθεση του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να μάθει κι εκείνος από τι πέθανε η γυναίκα.

Σημείωσε πως ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποια αιμορραγία, κάτι που θα έδειχνε ότι είχε γίνει κάτι λάθος κατά την επέμβαση, ενώ τόνισε πως στον ιατρικό φάκελο της γυναίκας υπάρχουν καταγεγραμμένα τα πάντα, από τις οδηγίες που είχε αφήσει ο ίδιος, έως τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν και τι ώρα της δόθηκε ο ορός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE