Λεμεσιανοί οι Τουρκοκύπριοι – Προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά από τα κατεχόμενα

Λεμεσιανοί οι Τουρκοκύπριοι – Προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά από τα κατεχόμενα

Στη σύλληψη τεσσάρων Τουρκοκύπριων προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 21/10 η αστυνομία, για υπόθεση ναρκωτικών.

Χειροπέδες σε τέσσερις Τουρκοκύπριους πέρασαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, όπως έγραψε η ιστοσελίδα μας σε προηγούμενο άρθρο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν, όταν μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, ανέκοψαν όχημα.

Στο αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από υποψίες των μελών της αστυνομικής δύναμης ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έγινε έλεγχος.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε ένα τσαντάκι με 160 γραμμάρια κάνναβη, μία ζυγαριά ακριβείας και 10 κούτες με 50 πακέτα  καπνού για τσιγάρα.

Οι τέσσερις Τουρκοκύπριοι ανέφεραν ότι προμηθεύτηκαν τις ουσίες από την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Οι τρεις από αυτούς είναι μόνιμοι κάτοικοι Λεμεσού, ενώ ο τέταρτος ζει στα κατεχόμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο Πέμπτη, 22/10, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου θα ζητηθεί η κράτηση τους.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE