Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Στη Μαδρίτη την Τέταρτη (21/10) ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί σε παρέμβαση, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις με ηγέτες κρατών που προέρχονται από το ΕΛΚ.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE