Αποκόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ στην Πάφο – Κλειστός ο δρόμος

Αποκόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ στην Πάφο – Κλειστός ο δρόμος

Καλώδια υψηλής τάσης της Αρχής Ηλεκτρισμού αποκόπηκαν μεταξύ των κοινοτήτων Νικόκλεια – Μαμωνιών στη περιοχή Σουσκιού, με αποτέλεσμα την πρόκληση φωτιάς στη σκηνή.

Τα καλώδια, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκόπηκαν λόγω της πίεσης των αερίων ελικοπτέρου, που πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου μετέβησαν στη σκηνή, προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

Ο δρόμος έκλεισε και παραμένει κλειστός για την κυκλοφορία μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.

 

Η αποκοπή των καλωδίων προκάλεσε στη σκηνή φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το περιστατικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείσα σχετικά, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, έγινε στις 12:00 περίπου το μεσημέρι, όταν λόγω χαμηλής πτήσης ελικοπτέρου της Εθνικής Φρουράς, δύο γραμμές υψηλής τάσης 132 KW έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο δρόμος να παραμείνει κλειστός.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως για λόγους ασφαλείας υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE