Αποκόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ στην Πάφο – Κλειστός ο δρόμος

Αποκόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ στην Πάφο – Κλειστός ο δρόμος

Καλώδια υψηλής τάσης της Αρχής Ηλεκτρισμού αποκόπηκαν μεταξύ των κοινοτήτων Νικόκλεια – Μαμωνιών στη περιοχή Σουσκιού, με αποτέλεσμα την πρόκληση φωτιάς στη σκηνή.

Τα καλώδια, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκόπηκαν λόγω της πίεσης των αερίων ελικοπτέρου, που πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου μετέβησαν στη σκηνή, προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

Ο δρόμος έκλεισε και παραμένει κλειστός για την κυκλοφορία μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.

 

Η αποκοπή των καλωδίων προκάλεσε στη σκηνή φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το περιστατικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείσα σχετικά, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, έγινε στις 12:00 περίπου το μεσημέρι, όταν λόγω χαμηλής πτήσης ελικοπτέρου της Εθνικής Φρουράς, δύο γραμμές υψηλής τάσης 132 KW έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο δρόμος να παραμείνει κλειστός.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως για λόγους ασφαλείας υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE