ΠΑΡΑ-THEMA

Κληρίδης σε Ρίκκο: «Μόνο γαδάροι μπαίνουν χωρίς να χτυπούν» - «Ρε Κωστάκη είμαι εγώ ο γάδαρος;»

Κληρίδης σε Ρίκκο: «Μόνο γαδάροι μπαίνουν χωρίς να χτυπούν» - «Ρε Κωστάκη είμαι εγώ ο γάδαρος;»

Απολαυστικούς διαλόγους μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και του πρώην Βοηθού Γενικού Ρίκκου Ερωτοκρίτου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο συνήγορος υπεράσπισης του δεύτερου κ. Πουργουρίδης.

Συγκεκριμένα, στην σκληρή αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα στη δίκη του Ρίκκου Ερωτοκρίτου ήρθαν στην φόρα διάλογοι που αντικατοπτρίζουν τις κακές σχέσεις των δυο αντρών.

 Η συνάδελφος Νατάσα Χριστοφόρου, αναφέρθηκε στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά στο Mega «Ενημέρωση Τώρα», σε μια πικάντικη στιχομυθία μεταξύ του Κώστα Κληρίδη και του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Περιγράφοντας λοιπόν ένα περιστατικό που συνέβη στις αρχές της θητείας των δυο αντρών ο κ. Κληρίδης, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο συνήγορος του Ρ. Ερωτοκρίτου, φέρεται να του είπε καθώς μπήκε στο γραφείο του χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, «μόνο οι γαδάροι μπαίνουν χωρίς να χτυπούν την πόρτα, άλλη φορά να χτυπάς την πόρτα!». Ο κ. Ερωτοκρίτου σύμφωνα με τον κ. Πουργουρίδη χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και του είπε «ρε Κωστάκη είμαι εγώ ο γάδαρος;»

Αυτά και άλλα πολλά συνέβαιναν λοιπόν στην Νομική Υπηρεσία και εμείς περιμένουμε σωτηρία από αυτούς τους ανθρώπους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top