Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού για τον επιδότη διέταξε ο Αρχηγός

Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού για τον επιδότη διέταξε ο Αρχηγός

Ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού, ο οποίος συνέλαβε για παράνομη είσοδο στο σπίτι του, δικαστικό επιδότη που πήγε να του επιδώσει κλήση, διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου είπε ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ζήτησε έκθεση γεγονότων από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Επαρχίας Λεμεσού, η οποία διαβιβάστηκε άμεσα στο Αρχηγείο Αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Όπως είπε, ο Αρχηγός Αστυνομίας ενημερώθηκε για την έκθεση γεγονότων και με βάση την έκθεση έδωσε οδηγίες για ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού.

Διαβάστε ακόμη: Συνέβη και αυτό! Λεμεσός - Πήγε να παραδώσει επίδοση σε Αστυνομικό και αυτός τον συνέλαβε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE