Τσάκωσαν 23χρονο που έκλεβε από οχήματα και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά - Καταζητείται ο συνεργάτης του

Τσάκωσαν 23χρονο που έκλεβε από οχήματα και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά - Καταζητείται ο συνεργάτης του

Ανδρας ηλικίας 23 ετών συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ στη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας, κλοπής, κλεπταποδοχής, κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.40 το Σάββατο, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από παραπονούμενο ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο στη περιοχή Ορόκλινης.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στην περιοχή και έπειτα από εξετάσεις συνέλαβαν πολιτικό πρόσφυγα ηλικίας 23 ετών. Ο νεαρός φέρεται να έκλεψε διάφορα αντικείμενα από δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από παραλιακό ξενοδοχείο της Ορόκλινης και από τρίτο όχημα που ήταν στην παραλιακή περιοχή του ΚΟΤ.

Τα δύο αυτοκίνητα ήταν ξεκλείδωτα ενώ στο τρίτο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, προκλήθηκε ζημιά κατά την παραβίασή του.

Έγινε αναγνώριση της κλαπείσας περιουσίας από τους ιδιοκτήτες ενώ στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ καταζητείται και συνεργάτης του.

Την υπόθεση διερευνά Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE