Του έταξε δύο οχήματα αλλά...δεν τα πήρε ποτέ – Τσέπωσε πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ – Χειροπέδες σε 43χρονο

Του έταξε δύο οχήματα αλλά...δεν τα πήρε ποτέ – Τσέπωσε πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ – Χειροπέδες σε 43χρονο

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Της σύλληψης του 43χρονου, προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από κάτοικο Λευκωσίας, ότι μεταξύ των μηνών Απριλίου – Μαΐου, 2024 κατέβαλε στον ύποπτο σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, το συνολικό χρηματικό ποσό των 43.000 ευρώ, για αγορά δύο οχημάτων, τα οποία δεν του παρέδωσε.

Ο 43χρονος, κάτοικος Λάρνακας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προθέσεις και πιθανά σενάρια συνεννόησης για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής καταγράφηκαν και σε σχέση με τα δύο μικρότερα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή με τέσσερις βουλευτές, το Κίνημα «Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο» και την Άμεση Δημοκρατία, καθώς οι ψήφοι τους ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE