Του έταξε δύο οχήματα αλλά...δεν τα πήρε ποτέ – Τσέπωσε πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ – Χειροπέδες σε 43χρονο

Του έταξε δύο οχήματα αλλά...δεν τα πήρε ποτέ – Τσέπωσε πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ – Χειροπέδες σε 43χρονο

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Της σύλληψης του 43χρονου, προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από κάτοικο Λευκωσίας, ότι μεταξύ των μηνών Απριλίου – Μαΐου, 2024 κατέβαλε στον ύποπτο σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, το συνολικό χρηματικό ποσό των 43.000 ευρώ, για αγορά δύο οχημάτων, τα οποία δεν του παρέδωσε.

Ο 43χρονος, κάτοικος Λάρνακας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE