Με διαδικασία... εξπρές απέλασαν 11 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Με διαδικασία... εξπρές απέλασαν 11 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Έντεκα  αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επέστρεψαν χθες βράδυ στις χώρες καταγωγής τους, μετά από άμεσες ενέργειες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας. Οι έντεκα αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί μόλις χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΑ&Μ, στην Πάφο.

Η επιχείρηση διεξήχθη, μεταξύ των ωρών 4π.μ. και 7π.μ. χθες, από μέλη της ΥΑ&Μ και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε άνδρες και έξι γυναίκες, που όπως διαπιστώθηκε διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Εναντίον τους εκδόθηκαν κράτησης και απέλασης και με άμεσες ενέργειες του Γραφείου Επιστροφών της ΥΑ&Μ, γύρω στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας αναχώρησαν για την πατρίδα τους, με πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE