ΠΑΡΑ-THEMA

Averof is back- Οι μπηχτές για τις Προεδρικές του 2028 - Το μήνυμα σε Αννίτα

Averof is back- Οι μπηχτές για τις Προεδρικές του 2028 - Το μήνυμα σε Αννίτα

Μπορεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου να εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα χαμογελαστός και ήρεμος για τα όσα συνέβησαν στις προεδρικές εκλογές του 2023 το αποτέλεσμα των οποίων έχει χωνέψει, ωστόσο η έντονες παρεμβάσεις του σε διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το στεγαστικό, ή το κυπριακό, δείχνουν ότι ο Αβέρωφ, δεν εφησυχάζει, ατενίζοντας το μακρινό 2028.

Ενδεικτική η δήλωσή του στον ALPHA όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες προεδρικές εκλογές και αν είχε πει ότι προτεραιότητα έχει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, απάντησε πως ο ίδιος ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο.

«Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως. Είπα στον Νίκο Χριστοδουλίδη(προεκλογικά) ότι παρότι το καταστατικό του κόμματος προβλέπει ότι όποιος ενδιαφέρεται και είναι μέλος του ΔΗΣΥ είτε είναι Πρόεδρος είτε είναι μέλος απλό από τις 50 000 δικαιούται να βάλει υποψηφιότητα για προεδρικός υποψήφιος στο Ανώτατο.

Αλλά επειδή στα ΜΜΕ αλλά και ο ίδιος έστελνε το μήνυμα ότι το Ανώτατο το ελέγχει ο Αβέρωφ, για την ενότητα του κόμματος του είπε, ας πάμε στα 50000 μέλη».

Έκανε ξεκάθαρο ότι κανένας Πρόεδρος του κόμματος έχει προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γλαύκος Κληρίδης ο οποίος μπήκε σε διαδικασίες απέναντι στον τον Γιαννάκη Μάτση.

ΕΓ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κυβερνοεπιθέσεις: «Γίνονται γενικά καθημερινά» - Πώς να προστατευτείτε - 3+1 βασικές αρχές

• Το πρόβλημα με το βάρος της σχολικής τσάντας - Αυτές είναι οι οδηγίες του ΥΠΑΝ

• Παιδιά Στόχοι και Θεατές στον Σχολικό Εκφοβισμό: Στρατηγικές Υποστήριξης και Πρόληψης

• «Ακέφαλη» η Χεζμπολάχ: Οι IDF σκότωσαν και τον διάδοχο του Νασράλα - Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα στη Βηρυτό

• Καιρός: Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι το Σάββατο



Ξεκαθαρίζει ο ΠτΔ - «Δεν έγινε πρόταση από τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ»

Ξεκαθαρίζει ο ΠτΔ - «Δεν έγινε πρόταση από τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο εκλελεγμένος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, μετέβησαν σήμερα στην εντός των τειχών Λευκωσία, όπου περιηγήθηκαν κατά μήκος της πράσινης γραμμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top