Τραυματισμός 8χρονου: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται - «Με την ασφάλεια ανήλικων δεν θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις»

Τραυματισμός 8χρονου: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται - «Με την ασφάλεια ανήλικων δεν θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις»

Για την σοβαρή καταγγελία πατέρα αναφορικά με τον κρίσιμο τραυματισμό του 8χρονου γιου του σε Δημοτικό Σχολείο της επαρχίας Λάρνακας, μίλησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης,

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του SIGMA «Πρωτοσέλιδο» ο κ. Πασιουρτίδης, με βάση την πληροφόρηση που έχει, το περιστατικό δεν αφορά bullying.

«Η πληροφόρηση που έχω δεν είναι για bullying. Σε συζήτηση που είχα με την καθηγήτρια, δεν υπήρχε την συγκεκριμένη στιγμή περιστατικό bullying που οδήγησε στον τραυματισμό. Όταν έχει να κάνει με ασφάλεια και υγειά, ιδιαίτερα όπου είναι ανήλικοι, δεν θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις ούτε να βάζουμε το οικονομικό πρώτα να έρχονται τα παιδιά μας σπίτι ασφαλή και υγιή», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE