ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας: Η παρομοίωση της απαγόρευσης κινητών στο σχολείο με τον Covid - Βίντεο

Φειδίας: Η παρομοίωση της απαγόρευσης κινητών στο σχολείο με τον Covid  - Βίντεο

Στις 14:00 μεταφέρθηκε η προγραμματισμένη διαδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας, την οποία οργάνωσε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία.

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ανέφερε ότι «Ξεχείλισε το ποτήρι», συγκρίνοντας τα εμβόλια κορωνοϊου με την χρήση κινητών. «Θέλω να το συνδέσω με τον Covid. Δε θέλουμε να αναγκάζουμε τους άλλους να βάζουν εμβόλια, αν θέλουν εκείνοι να το κάνουν. Μέσα στα σχολεία δεν χρειάζεται να τους αναγκάσουμε να μην έχουν τα τηλέφωνα τους. Αυτό είναι και θέμα ασφάλειας και πολλά άλλα θέματα».

Ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι «Ο κόσμος εξελίσσεται. Το τηλέφωνο είναι προέκταση του χεριού μας», εξηγώντας ότι αντί να απαγορεύσουν τα κινητά στα σχολεία θα πρέπει «να τους ωθούμε να το χρησιμοποιούν σωστά. Συμφωνώ με όσους λένε ότι πρέπει να περνάμε περισσότερο χρόνο χωρίς τηλέφωνο και εγώ ο ίδιος το κάνω αλλά όχι να τους αναγκάσουμε. Επειδή άμα αναγκάσεις κάποιον , θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα»

Την έντονη δυσαρέσκεια του έδειξε ως προς τη μη αλλαγή του συστήματος παιδείας, αναφέροντας

«Εδώ και χρόνια λένε θα αλλάξουν τα σχολεία και ποτέ δεν βλέπουμε μια πραγματική αλλαγή που να νιώσουν οι μικροί ότι κάτι αλλάζει. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά μπροστά , πάμε πίσω πίσω»

Σημειώνεται ότι τόσο το Υπουργείο Παιδείας, όσο και η ΠΣΕΜ, εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους με τη διαμαρτυρία, με το Υπουργείο να προειδοποιεί μάλιστα όσους απουσιάζουν από το σχολείο, με αδικαιολόγητες απουσίες.

Από την άλλη ο ευρωβουλευτής, ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε να έχει μια ξεκάθαρη επαφή με το νέο Δ.Σ της ΠΣΕΜ, και ότι σε μια σύντομη συνομιλία με την νέα Πρόεδρο του νεοσύστατου Σώματος της Επιτροπής, έδειξε ότι συμφωνεί με τον ευρωβουλευτή αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος για σωστή οργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από κερκίδα γηπέδου και έχασε τη ζωή του

• Αβέρωφ: Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με Αναστασιάδη- «Δεν κρατώ βεντέτες» - Βίντεο

• Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

• Ψάχνει λύσεις για τα παράπονα των καταναλωτών η Βουλή - Ο μήνας που εκτοξεύθηκαν και τι αφορούν

• «Έκρηξη» από Χαραλαμπίδου: «Πολιτική αφέλεια και πολιτική ανωριμότητα για όσους ενεργούν από σήμερα για τις εκλογές του 2028»

• Βασίλης Καρράς: Η σύζυγός του έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα - Βίντεο

• Τραυματισμός 8χρονου : Πως o γονέας διαχειρίζεται το παιδί που βίωσε τραυματικό γεγονός - Ειδικός μιλαει στο Themaonline



Κυπριακό: Ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο για την τριμερή ο ΠτΔ - Οι δηλώσεις των κομμάτων

Κυπριακό: Ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο για την τριμερή ο ΠτΔ - Οι δηλώσεις των κομμάτων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top