ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγελία πατέρα 8χρονου αγοριού: Η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό

Καταγγελία πατέρα 8χρονου αγοριού: Η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό

Πατέρας κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα στην Αστυνομία ότι ο γιος του, ο οποίος φοιτά σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε στα χέρια από γυαλιά, ενώ το περιστατικό τυγχάνει διερεύνησης και από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιος του ηλικίας 8 ετών που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στα χέρια από γυαλιά. Ο πατέρας κατήγγειλε επίσης ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό».

Συνέχισε λέγοντας ότι «για την καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία, ενημερώθηκε τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και το Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτά το παιδί».

Εξάλλου η Ερνη Σισμάνη, Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας, χαρακτήρισε το περιστατικό «πολύ σοβαρό το οποίο τυγχάνει διερεύνησης τόσο από το Υπουργείο Παιδείας όσο και από όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες».

«Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα και θα πρέπει να τύχει του ανάλογου σοβαρού χειρισμού από όλους», είπε. 

Πρόσθεσε ότι «η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας δεν έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό προηγουμένως ούτε έχει γίνει αναφορά στην Υπηρεσία μας για εκφοβιστική συμπεριφορά από το Σχολείο. Το περιστατικό θα τύχει διερεύνησης από όλες τις Υπηρεσίες και είμαστε στη διάθεση τόσο της οικογένειας και του παιδιού, εάν το θέλουν για κάθε είδους υποστήριξη».

Είμαστε κατέληξε η κ. Σισμάνη «στη διάθεση και του σχολείου και ενδεχομένως των υπόλοιπων παιδιών που ήταν παρώντα στο περιστατικό, τα οποία πιθανόν να χρειάζονται υποστήριξη από ψυχολόγο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ταλαιπωρία για γιατρούς και ασθενείς: Εκτός λειτουργίας το σύστημα του ΓεΣΥ - Τι συνέβη

• Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

• Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

• Ψάχνει λύσεις για τα παράπονα των καταναλωτών η Βουλή - Ο μήνας που εκτοξεύθηκαν και τι αφορούν

• Οργανωμένοι μαθητές: Δεν θα παρευρεθούν στη διαδήλωση Φειδία για τα κινητά στα σχολεία    

• Χαμός στο Survivor με τις αποκαλύψεις παίκτριας: «Κατέβασε το εσώρουχο του και μου έδειξε τον... » - Δείτε βίντεο

• Οκτάχρονο αγοράκι «χαροπάλευε» αιμόφυρτο σε Δημοτικό στη Λάρνακα: «Του έκαναν bullying - Δεν υπήρχε παιδονόμος» - Σε σοκ οι συμμαθητές του



LIVE: 25 μαθητές στην Πλατεία Ελευθερίας - Μεταφέρθηκε για τις 14:00 η διαμαρτυρία - Βίντεο και φωτογραφίες

LIVE: 25 μαθητές στην Πλατεία Ελευθερίας - Μεταφέρθηκε για τις 14:00 η διαμαρτυρία - Βίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία, με μπροστάρη τον Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top