Καταγγελία πατέρα 8χρονου αγοριού: Η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό

Καταγγελία πατέρα 8χρονου αγοριού: Η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό

Πατέρας κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα στην Αστυνομία ότι ο γιος του, ο οποίος φοιτά σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε στα χέρια από γυαλιά, ενώ το περιστατικό τυγχάνει διερεύνησης και από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιος του ηλικίας 8 ετών που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στα χέρια από γυαλιά. Ο πατέρας κατήγγειλε επίσης ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε το περιστατικό».

Συνέχισε λέγοντας ότι «για την καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία, ενημερώθηκε τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και το Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτά το παιδί».

Εξάλλου η Ερνη Σισμάνη, Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας, χαρακτήρισε το περιστατικό «πολύ σοβαρό το οποίο τυγχάνει διερεύνησης τόσο από το Υπουργείο Παιδείας όσο και από όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες».

«Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα και θα πρέπει να τύχει του ανάλογου σοβαρού χειρισμού από όλους», είπε. 

Πρόσθεσε ότι «η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας δεν έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό προηγουμένως ούτε έχει γίνει αναφορά στην Υπηρεσία μας για εκφοβιστική συμπεριφορά από το Σχολείο. Το περιστατικό θα τύχει διερεύνησης από όλες τις Υπηρεσίες και είμαστε στη διάθεση τόσο της οικογένειας και του παιδιού, εάν το θέλουν για κάθε είδους υποστήριξη».

Είμαστε κατέληξε η κ. Σισμάνη «στη διάθεση και του σχολείου και ενδεχομένως των υπόλοιπων παιδιών που ήταν παρώντα στο περιστατικό, τα οποία πιθανόν να χρειάζονται υποστήριξη από ψυχολόγο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE