Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου η ώρα 4:30 μ.μ στον Ιερό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, συγγενείς και φίλη θα απευθύνουν το τελευταίο «αντίο» στην Στυλιανή Γιωργαλλή.

Η κοινότητά Αυγόρου πενθώντας για τον άδικο χαμό της άτυχης Στυλιανή έχει κηρύσσει τριήμερο πένθος.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε χθες το πρωί, στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή της η 19χρονη Στυλιανή Γιωργαλλή, από το Αυγόρου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7π.μ. χθες, ενώ η 19χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες της θανατηφόρας σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE