Οργιώδες σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ: Ανώτερη λειτουργός έκανε οικογενειακό πάρτι! Βόλεψε όλη της την οικογένεια που τα τσέπωσαν «χοντρά»

Οργιώδες σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ: Ανώτερη λειτουργός έκανε οικογενειακό πάρτι! Βόλεψε όλη της την οικογένεια που τα τσέπωσαν «χοντρά»

Νέο σκάνδαλο έρχεται να αναστατώσει την ακαδημαϊκή και όχι μόνο κοινότητα του ΤΕΠΑΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega στο σκάνδαλο εμπλέκεται ανώτερη λειτουργός η οποία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βόλεψε όλη της την οικογένεια σε ένα οργιώδες φαγοπότι.

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας μπήκε ανώτερη λειτουργός, που φαίνεται να έστησε οικογενειακό πάρτι πίσω από τα ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ. Επιπρόσθετοι μισθοί, φουσκωμένοι προϋπολογισμοί, ταξίδια και προσλήψεις συγγενών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου σκανδάλου.

Τα ποσά τα οποία παρουσιάστηκαν στο ρεπορτάζ της συναδέλφου Ντίνας Κλεάνθους είναι ιδιαιτέρως προκλητικά ενώ την εν λόγω λειτουργό «καίνε» και συνάδελφοι της αλλά και η έκθεση του εσωτερικού ελεγκτή του ιδρύματος.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη λειτουργός έχει δώσει την παραίτηση της το ΤΕΠΑΚ αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος Πανίκος Λεωνίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE