ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου: Πέθαναν δύο αθλητές - Τι συνέβη

Σοκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου: Πέθαναν δύο αθλητές - Τι συνέβη

Δύο αθλητές έχασαν την ζωή τους σε αγώνες τριάθλου στην Ανδαλουσία της Ισπανίας, όπως επιβεβαίωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου.

«Με βαθιά λύπη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Σπριντ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου, στο Τορρεμίνος της Ανδαλουσίας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και σε όλη την οικογένεια του τριάθλου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, η Ισπανική Ομοσπονδία και η τοπική οργανωτική επιτροπή είναι σε επαφή με τις οικογένειές τους και τις Εθνικές Ομοσπονδίες για να παρέχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες και λυπηρές στιγμές» ανέφερε η Ομοσπονδία σε χθεσινή ανάρτησή της.

Παράλληλα, στο διαδίκτυο αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τη μη έγκαιρη παρέμβαση των διασωστών καθώς και την καθυστερημένη προσέλευση ασθενοφόρου στο σημείο όπου ένας αθλητής έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία Τριάθλου του Μεξικό νεκρός είναι ο 79χρονος Ρόντζερ Μας Κολόμπερ ενώ ο Βρετανός αθλητής του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε ήταν 57 ετών. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων και οι δύο αθλητές πέθαναν από ανακοπή καρδιάς.

Συνολικά περισσότεροι από 4.000 τριαθλητές μεγαλύτερης ηλικίας είχαν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες σε σύνολο 5.500 που συμμετείχαν τελικά, σύμφωνα με την Ισπανική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλάμβανε τα αγωνίσματα της σπριντ κολύμβησης για απόσταση 750 μ., 20 χλμ. ποδηλασίας και 5 χλμ. τρεξίματος.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε μαθητές σε Γυμνάσιο - Πιάστηκαν στα χέρια για αρκετή ώρα - Δείτε βίντεο

• Κεραυνός για επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με σοβαρό τρόπο»

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα - «Φώτιζε το δωμάτιο με το καταπληκτικό της χαμόγελο»

• Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: Η Κυβέρνηση κατάφερε να ξαναξεκινήσει το διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Κυβέρνηση κατάφερε να ξαναξεκινήσει το διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η Κυβέρνηση δεν επαναπαύεται, αλλά επιμένει για τερματισμό των τετελεσμένων της παράνομης τουρκικής κατοχής και έχει αποδείξει ότι ακόμα και υπό τις πιο δυσοίωνες συνθήκες κατάφερε να ξανακινήσει το διεθνές ενδιαφέρον και να επαναφέρει στο προσκήνιο τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, που ανέγνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μάριος Χαρτζιώτης, κηρύσσοντας τις εργασίες του επιστημονικού συμποσίου με θέμα: «1974-2024: η πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου στα Κατεχόμενα εν διωγμώ. Ένας απολογισμός 50 χρόνων κατοχής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top