Άγγλος πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του - Κατέληξε στη φυλακή

Άγγλος πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του - Κατέληξε στη φυλακή

Μπαμπάς 13χρονου προσέλαβε ιερόδουλη για να συνευρεθεί μαζί του και κατέληξε στα δικαστήρια.

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη γυναίκα για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του, με τον μικρό να αρνείται και τον πατέρα να του λέει «μην γίνεσαι «μ***ς» σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο πατέρας έκλεισε δύο δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο στο Bromley, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και κανόνισε να βρεθούν δύο ιερόδουλες γυναίκες εκεί. Ο γιος αρνήθηκε και του είπε ότι δεν θέλει να συνευρεθεί με τη μία η οποία φέρεται να ήταν 26 χρονών.

Μάλιστα οι χυδαιότητες του πατέρα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργότερα πρόσφερε στον 13χρονο γιο του μια γραμμή κοκαΐνης, με το παιδί να του απαντά: «Είμαι 13 ετών, αυτό είναι γελοίο». Ο πατέρας δήλωσε αργότερα ένοχος για τη σεξουαλική δραστηριότητα στην οποία παρότρυνε το παιδί του καθώς και για την προσφορά κοκαΐνης.

Η 26χρονη μάλιστα φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τον μικρό σε ένα άλλο δωμάτιο από εκείνο που βρισκόταν ο πατέρας του. Σε δηλώσεις του στην αστυνομία το αγόρι είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει και ότι έμεινε με την αηδία, ενώ ο πατέρας πλήρωσε 180 ευρώ την κάθε ιερόδουλη.

Όταν η μητέρα του παιδιού έμαθε τι είχε συμβεί, πήγε με τον γιο της στο αστυνομικό τμήμα και ο πατέρας συνελήφθη λίγο αργότερα, με τον δικαστή της υπόθεσης να του επιβάλλει 5ετή ποινή φυλάκισης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE