Καταρρίφθηκε το ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη σιεφταλιά του κόσμου μήκους 75 μέτρων

Καταρρίφθηκε το ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη σιεφταλιά του κόσμου μήκους 75 μέτρων

Στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, στη Δρομολαξιά καταρρίφθηκε σήμερα το ρεκόρ Guinness με την παρασκευή σεφταλιάς μήκους 75 μέτρων, στο πλαίσιο του 4ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας».

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται ετησίως με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δικαίου Φίλου του Χριστού Λαζάρου του Τετραημέρου και φέτος συμμετέχουν σε αυτό πέραν 150 οργανισμών και οργανώσεων.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να προσφέρει χαρά και ξέγνοιαστές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, στηρίζοντας με τα έσοδα το Κέντρο ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα ελαφριάς και μέτριας νοητικής υστέρησης, καθώς και άλλα κοινωφελή ιδρύματα που προσφέρουν υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας στον συνάνθρωπο.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE