Μάχη για τη ζωή της δίνει 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο

Μάχη για τη ζωή της δίνει 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνη 12χρονη από το Θερμό Αιτωλοκαρνανίας, η οποία παρασύρθηκε απο διερχόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Θέρμου. Η 12χρονη είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας Παίδων στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 12χρονη είναι πολύτραυματίας με κακώσεις στα συμπαγή όργανα της κοιλιάς, ενώ έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κατάγματα οστών στη βάση του κρανίου και στην σπονδυλική στήλη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας έφτασαν ορθοπεδικοί και νευροχειρουργοί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου μετείχαν σε σύσκεψη με τους γιατρούς της ΜΕΘ, η οποία ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 12χρονη έχει σταθεροποιηθεί, ενώ βρίσκεται ακόμα σε βαθιά καταστολή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE