Προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε σε όχημα της Αστυνομίας - Πιάστηκε φορτωμένος με ναρκωτικά 22χρονος

Προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε σε όχημα της Αστυνομίας - Πιάστηκε φορτωμένος με ναρκωτικά 22χρονος

Γύρω στις 8μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, σε περιοχή της Λάρνακας, όχημα που οδηγούσε 22χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ο 22χρονος οδηγός, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα.

Αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του, ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, έντεκα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους έντεκα κιλών και 32 γραμμαρίων και ο 22χρονος συνελήφθη εκ νέου για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.