Σε τροχαίο ενεπλάκη Κύπριος Βουλευτής! Είναι καλά στην υγεία του

Σε τροχαίο ενεπλάκη Κύπριος Βουλευτής! Είναι καλά στην υγεία του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρο στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην Λευκωσία χωρίς να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός στους επιβαίνοντες των αυτοκινήτων.

Ένα ατυχές περιστατικό με ένα εκ των πρωταγωνιστών να είναι μέλος του Κυπριακού κοινοβουλίου συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 15/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ανεξάρτητος Βουλευτής Λάρνακας Ζαχαρίας Κουλίας, ενεπλάκη σε τροχαίο στο δρόμο από το συγκρότημα «ΔΙΑΣ προς τα φώτα τροχαίας του Κ-Cineplex με αποτέλεσμα τέσσερα αυτοκίνητα μαζί και το δικό του να υποστούν υλικές ζημιές.

Από την καραμπόλα δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο Ζαχαρίας Κουλίας μετά από λίγα λεπτά έδωσε το παρών του στην ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE