Οδηγοί Προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Αναλυτικά ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Αναλυτικά ώρες και σημεία

Κλειστή περιοδικά η μία λωρίδα σε τμήματα του δρόμου

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Τρίτη, 08 Οκτωβρίου, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και στις δύο κατευθύνσεις του παρακαμπτήριου δρόμου, από τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου, καθώς και από τις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 300 – 500μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στο οδόστρωμα.

Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού διεξάγονται και στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Νέου Νοσοκομείου και του κόμβου Μουτταγιάκας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.

Οι εργασίες άρχισαν στις 23 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Οκτωβρίου. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. η μία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διεξάγονται για καθαρισμό των σχαρών ομβρίων υδάτων, στον παρακαμπτήριο δρόμο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE