Ταυτοποιήθηκαν δυο πρόσωπα για την επίθεση εναντίων διανομέων στη Λεμεσό - Καταζητούνται από τις Αρχές

Ταυτοποιήθηκαν δυο πρόσωπα για την επίθεση εναντίων διανομέων στη Λεμεσό - Καταζητούνται από τις Αρχές

Ταυτοποιήθηκαν και καταζητούνται από τις Αρχές δυο πρόσωπα για την επίθεση και ληστεία, το βράδυ του Σαββάτου, δυο διανομέων φαγητού, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δυο νεαρούς ηλικίας 22 ετών εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλα δυο πρόσωπα εναντίον των οποίων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστεία, επίθεση με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, δημόσια εξύβριση, καθώς επίσης και αδικήματα του περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, όταν οι δυο παραπονούμενοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών προσώπων, που τους κτύπησαν και τους λήστεψαν.

Οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό τριακοσίων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, πριν τραπούν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και κτυπήματα, στο πρόσωπο και το σώμα.

Η Αστυνομία έδωσε χθες Δευτέρα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες, από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δέκα προσώπων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης των στοιχείων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Άφησε σήμερα το κουστούμι το Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και συμμετείχει στην 50η πορεία Χριστοδούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE