Αυτούς ψάχνουν για τον ξυλοδαρμό διανομέων φαγητού στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες τους
07.10.2024 - 13:25
Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των προσώπων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της.
1.Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,
2.Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος,
3. Ληστείας,
4. Επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης,
5. Επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης,
6. Δημόσιας εξύβρισης, καθώς επίσης και αδικήματα του
7. Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 5/10/2024 στη Λεμεσό.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Νέο ανησυχητικό περιστατικό παρενόχλησης Ελληνοκυπρίων γεωργών από Τούρκους στρατιώτες σημειώθηκε στη Νεκρή Ζώνη, αυτή τη φορά στην περιοχή του Μάμμαρι, λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα από τη Δένεια.