Αμερικανίδα με σπάνια πάθηση μπορεί να τρώει μόνο δύο τροφές!

Αμερικανίδα με σπάνια πάθηση μπορεί να τρώει μόνο δύο τροφές!

Γυναίκα παραδέχθηκε πως πάσχει από μια σπάνια πάθηση και αναγκάζεται να καταναλώνει μόνο δύο γεύματα.

Μια γυναίκα από την Βοστόνη, πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση και, δυστυχώς, μπορεί να καταναλώνει μόνο δύο γεύματα. Η Caroline Cray Quinn, είναι 25 ετών και εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη διατροφική ρουτίνα.

Η Caroline, ζει με σοβαρές τροφικές αλλεργίες, πάσχει από το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων, μια ασθένεια που αναγκάζει τα κύτταρά της να αναγνωρίζουν λανθασμένα τα τρόφιμα ως σοβαρά αλλεργιογόνα - συμπεριλαμβανομένων όλων των τροφίμων εκτός από δύο.

Όπως η ίδια αναφέρει έχει συνηθίσει να ζει κατά αυτόν τον τρόπο ενώ οι τροφές που επιτρέπεται να καταναλώνει είναι μόνο βρώμη και υποαλλεργική σκόνη, μιας και οποιαδήποτε άλλη θα ήταν θανατηφόρα για την υγεία της.

Αν προσπαθήσει να καταναλώσει κάποια τροφή εκτός αυτών των δύο, τα συστατικά θα δράσουν ταχεία στον οργανισμό της και θα είναι πολύ απειλητικά για την ζωή της. Στην αρχή θα της προκληθεί δυσκολία στην αναπνοή ενώ στην συνέχεια ένα ογκώδες πρήξιμο και απώλεια μνήμης.

Το τελευταίο καιρό, όπως λέει ζει με τον σύντροφο της, ο οποίος προσπαθεί να ζήσει και αυτός με εκείνους τους ιδιαίτερους διατροφικούς της κανόνες για συμπαράσταση.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE