Νέο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Λουτράκι

Νέο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Λουτράκι

Δεν έχουν τέλος τα βίαια επεισόδια μεταξύ ανήλικων παιδιών, ακόμη και μέσα στα σχολεία της χώρας, με ένα ακόμη περιστατικό να αναστατώνει το Λουτράκι καθώς συνέβη στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος κατά την διάρκεια του διαλείμματος, το πρωί της Παρασκευής.

Για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ένας ανήλικος μαθητής πλησίασε έναν συνομήλικό του την ώρα που βρίσκονταν και οι δυο στο προαύλιο του σχολείου, τον εξύβρισε, τον απείλησε και στην συνέχεια του επιτέθηκε και τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο συμμαθητής του ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, αλλά και τη μητέρα του που οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.