Εγκαταλειμμένο μωρό από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης - Η ιστορία που συγκινεί

Εγκαταλειμμένο μωρό από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης - Η ιστορία που συγκινεί

Nεογέννητο μωρό από το Αφγανιστάν που εγκαταλείφθηκε μετά τη γέννα από τη μητέρα του, έχει γίνει το μωρό του προσωπικού της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς σε κάθε βάρδια οι μαίες το φροντίζουν και το έχουν αγκαλιάσει, σαν να είναι δικό τους παιδί.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 10 Σεπτεμβρίου του 2024 στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Η μητέρα του, που έφθασε ετοιμόγεννη από τα τουρκικά παράλια, όταν έφερε στον κόσμο το παιδί δήλωσε ότι δεν το θέλει επειδή -όπως φέρεται να είπε – προήλθε από βιασμό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στη Μαιευτική κλινική με εισαγγελική εντολή όπου και παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας.

Σε κάθε βάρδια οι μαίες τρέχουν να φροντίσουν το βρέφος σαν να είναι δικό τους μωρό. Όταν γεννήθηκε, με καισαρική τομή, ζύγιζε μόλις 2,940 κιλά και σήμερα ύστερα από 20 ημέρες, έχει φθάσει 3,940 κιλά.

Η ιστορία της νεογέννητης μικρης έχει συγκινήσει πολίτες και οργανώσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν τόσο στο διάστημα αυτό που παραμένει στο νοσοκομείο όσο και να διασφαλίσουν ότι το παιδί θα υιοθετηθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE