ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω βίντεο» - Ο Έλον Μασκ, ο Οδυσσέας και οι «κλειστές πόρτες»

Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω βίντεο» - Ο Έλον Μασκ, ο Οδυσσέας και οι «κλειστές πόρτες»

«Ναι, κατάλαβα ότι έχω εκλεγεί ευρωβουλευτής», δήλωσε περήφανα ο Φειδίας Παναγιώτου.

Μιλώντας στο «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA, σημείωσε πως «δουλεύω σκληρά για να καταλάβω πώς λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο, να καταλάβω πώς εγω μπορεί να βοηθήσω. Και κάτι που ίσως δεν καταλαβαίνουν πολλοί, αυτό που κάνω μέσα από τα social media και τα βιντεάκια στα αγγλικά είναι μια στρατηγικοί καθώς δεν είμαι σε κάποιο κόμμα και μου δίνει μήνυμα».

«Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω βίντεο. Μου τρώει πάρα πολύ λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα για να τα κάνω. Το κάνω στρατηγικά», πρόσθεσε.

Για τοn Έλον Μασκ δήλωσε πως «ως ένας νεαρός που εμπνεύστηκε από αυτόν τον άνθρωπο που έκανε τόσα πολλά να γράφει για μένα συνέχεια καλά λόγια, ότι ο Φειδίας θα αναγκάσει την Ευρώπη να αλλάξει κτλ, με κάνει πολύ χαρούμενο και ούτε το πιστεύω, νιώθω ότι ζω σε παραμύθι. Μου είπαν πολλοί να του ζητήσω διάφορα. Εγώ προτιμώ να πιάσω το μακροπρόθεσμο και αν το φέρει η καθημερινότητα να βρεθούμε με φυσικό τρόπο».

Απαντώντας αν το ευρωκοινοβούλιο είναι αυτό που φανταζόταν είπε ότι «δεν είχα προσδοκίες. Είδα ότι ένας ευρωβουλευτής στους 720 δεν μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα, γιατί ότι αποφασίσουν τα μεγάλα κόμματα γίνεται ό,τι και να ψηφίσουμε».

Ερωτηθείς αν νιώθει πλέον καθόλου πολιτικός, απάντησε ότι νιώθω περισσότερο πολιτικός παρά YouTuber. «Πάντα με τους φίλους μου τους YouTubers παντα είχα διαφορετικά ενδιαφέροντα και νομίζω βρήκα τη δουλειά μου που μου ταιριάζει», σημείωσε.

Όσον αφορά τις απολαβές του ευρωβουλευτή δήλωσε πως ανέρχονται στις 13 χιλιάδες, 8 χιλ. ευρώ ο μισθός και το μπόνους ψηφοφορίας 300 για κάθε υπογραφή.

«Οι περισσότεροι Κύπριοι δεν νιώθουν ότι είναι Ευρωπαίοι. Πλέον ξεκίνησα να νιώθω περισσότερο Ευρωπαίος επειδή είμαι εκεί. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα. Μόνο αυτοί που είναι εκεί νιώθουν έτσι και αυτός είναι ο σκοπός με τα βίντεο, να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά», τόνισε ο Φειδίας Παναγιώτου.

Σχετικά με την ερώτηση του προς την Κομισιόν για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σημείωσε ότι δεν τον γνωρίζει προσωπικά. «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά δεν μου απάντησε, δεν ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Του ζήτησα να κάνουμε και συνέντευξη και δεν ήθελε. Δεν ξέρω γιατί», πρόσθεσε.

Μπήκε επίσης και στην Επιτροπή Οικονομίας γιατί είναι η πιο σημαντική στην Ευρώπη πέραν από την Επιτροπή Αναφορών (Petitions).

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο «Μεσημέρι και Κάτι» στο SIGMA

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κόνφερενς Λιγκ: Το πρόγραμμα και η βαθμολογία των αντιπάλων ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Πάφου

• Μονή Αββακούμ: Ελεύθεροι με όρους Νεκτάριος και Πορφύριος – Η νέα ημερομηνία της διαδικασίας

• Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του Θανάση Νικολάου - Η μάχη με τη Νομική Υπηρεσία, η «καλοσύνη» της Αστυνομίας και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό



Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top