Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Στο σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπου τον αποκάλεσε «ένα αππομένο, αχάριστο πελλό κοπελούδι…», απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας είπε ότι, μετά το σχόλιο, πήγε στο σπίτι του Τορναρίτη η ώρα 2 τα ξημερώματα για να τα βρουν.

«Επειδή έχει καιρό που δεν είχε επικοινωνία μαζί μου, είναι λίγο θυμωμένος καταλαβαίνω τον αλλά αγαπώ τον. Έδωκα του μια αγκαλιά και του είπα αγαπώσε και μου είπε και εκείνος. Ήβραμε τα χθες», πρόσθεσε.

«Αγάπη μόνο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Φειδία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα (στο 14:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE