Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Στο σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπου τον αποκάλεσε «ένα αππομένο, αχάριστο πελλό κοπελούδι…», απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας είπε ότι, μετά το σχόλιο, πήγε στο σπίτι του Τορναρίτη η ώρα 2 τα ξημερώματα για να τα βρουν.

«Επειδή έχει καιρό που δεν είχε επικοινωνία μαζί μου, είναι λίγο θυμωμένος καταλαβαίνω τον αλλά αγαπώ τον. Έδωκα του μια αγκαλιά και του είπα αγαπώσε και μου είπε και εκείνος. Ήβραμε τα χθες», πρόσθεσε.

«Αγάπη μόνο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Φειδία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα (στο 14:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE