Η «χείρα φιλίας» του Κούμα…

Η «χείρα φιλίας» του Κούμα…

To επισημάναμε νωρίτερα, στην αρθρογραφία μας, ότι το χθεσινό «σκληρό πρόσωπο» του Βρυωνίδη, ειδικά έναντι στην ΑΕΛ, σχετίζεται με την ξεκάθαρη πρόθεση της ηγεσίας της ΚΟΠ να πείσει την Κυβέρνηση, ότι θα πάψει να «κανακεύει» τις ομάδες (όπως την κατηγορούν).

Και η απόφαση να γίνει (ουσιαστικά) κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της Ομόνοιας 29ης Μαίου με τον ΑΠΟΕΛ στην Περιστερώνα, εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*