Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αναπτύσσοντας την θέση της Αστυνομίας για την παραπομπή του Προέδρου του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκου Λοϊζίδη σε πειθαρχικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι, «η τακτική να προβαίνει ο κ. Λοϊζίδης σε κάποιες δηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους».

Ερωτηθείς αν οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά όπως υποστηρίζει ο κ. Λοϊζίδης, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «οι κανονισμοί είναι για όλους ενώ τα συγκεκριμένα θέματα τα οποία έχει αναφέρει έχουν διερευνηθεί και οι υποθέσεις έχουν ήδη σταλεί στη νομική υπηρεσία και μετά από γνωμάτευση προχώρησαν αναλόγως των αποφάσεων αυτών.

Παράλληλα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, «κανένας δεν φοβάται τίποτα» και πρόσθεσε ότι «η τακτική να σπιλώνονται θεσμοί, αξιωματικοί και το γεγονός που αναφέρθηκε σε μένα ότι έχω αναλάβει τρία διαφορετικά καθήκοντα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Αστυνομία όπως η έλλειψη προσωπικού, ώστε να προσπαθήσουμε να λειτουργήσει εύρυθμα η Αστυνομία, είναι ο λόγος που αποφεύγουμε τις διαλογικές συζητήσεις», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE