ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αναπτύσσοντας την θέση της Αστυνομίας για την παραπομπή του Προέδρου του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκου Λοϊζίδη σε πειθαρχικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι, «η τακτική να προβαίνει ο κ. Λοϊζίδης σε κάποιες δηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους».

Ερωτηθείς αν οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά όπως υποστηρίζει ο κ. Λοϊζίδης, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «οι κανονισμοί είναι για όλους ενώ τα συγκεκριμένα θέματα τα οποία έχει αναφέρει έχουν διερευνηθεί και οι υποθέσεις έχουν ήδη σταλεί στη νομική υπηρεσία και μετά από γνωμάτευση προχώρησαν αναλόγως των αποφάσεων αυτών.

Παράλληλα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, «κανένας δεν φοβάται τίποτα» και πρόσθεσε ότι «η τακτική να σπιλώνονται θεσμοί, αξιωματικοί και το γεγονός που αναφέρθηκε σε μένα ότι έχω αναλάβει τρία διαφορετικά καθήκοντα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Αστυνομία όπως η έλλειψη προσωπικού, ώστε να προσπαθήσουμε να λειτουργήσει εύρυθμα η Αστυνομία, είναι ο λόγος που αποφεύγουμε τις διαλογικές συζητήσεις», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος 69χρονου: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που έχασε τη ζωή του καθώς κλάδευε

• Διώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Λοϊζίδης - «Στημένη διαδικασία… Είμαστε έτοιμοι να χάσουμε»

• ΑΝΑΛΥΣΗ: Ανένδοτος για Κυπριακό ο Ερντογάν, προχωρεί με Ελληνοτουρκικά - Τα μηνύματα που έστειλε από τα ΗΕ

• Πόσα άτομα απασχολούνται στην Κυβέρνηση – Οι τομείς με αύξηση και μείωση προσωπικού

• Μαρία Αντωνά: Κοιμόταν στο σπίτι του Λιάγκα την ώρα της φωτιάς που έκαψε ολοσχερώς τον πάνω όροφο

• Οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Προσέκρουσαν σε κιγκλίδωμα και φόρεσαν χειροπέδες



Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Αν είναι κάτι που θα πρέπει να διαπιστώσουμε στα όσα πρωτοφανή εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι ο ίδιος θα διόριζε Γενικό Ελεγκτή, την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να ακυρώσει το ταξίδι της στη Μάλτα για να προλάβει τα όποια γεγονότα και την άρον άρον ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας την Τρίτη για την απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, είναι αυτό το οποίο δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top