Διώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Λοϊζίδης - «Στημένη διαδικασία… Είμαστε έτοιμοι να χάσουμε»
25.09.2024 - 08:36
Για το ενδεχόμενο απόλυσης του από την Αστυνμία, αφού κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκος Λοϊζίδης
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε πως «η διαδικασία είναι στημένη» και πρόσθεσε ότι «είναι συνηθισμένοι στην ηγεσία της Αστυνομίας», και εξήγησε ότι «δεν μπορεί ο Αρχηγός Αστυνομίας να διορίζει αστυνομικό και τον οποίο ο ίδιος θα επιβραβεύσει».
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας, παραχώρησε την εξουσία στον συγκεκριμένο αστυνομικό ώστε να είναι επικεφαλής σε τρία τμήματα του αρχηγείου και πρόσθεσε ότι, «οι ανταμοιβές πάνε και έρχονται ενώ, φιμώνεται συνδικαλιστής».
Όλα αυτά, συνέχισε, «είναι μια φαρσοκωμωδία και δείχνει που άφησε το προεδρικό να καταντήσει την Αστυνομία» και συνέχισε ότι, «ο Πρόεδρος άφησε την Αστυνομία να καταντήσει ένας εξευτελιστικός οργανισμός».
Ερωτηθείς, αν θεωρεί δεδομένη την απόλυση του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι μια στημένη φαρσοκωμωδία, είναι στημένα όλα, οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει και ο καθένας κάνει ότι θέλει και ο καθένας παραβιάζει όποιες νομοθεσίες θέλει περί συνδικαλισμού».
Καταληκτικά είπε πως, «είναι η πρώτη ευρωπαϊκή κατηγορία για απόλυση συνδικαλιστή και γίνεται στην Κυπριακή Δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι, «είμαστε έτοιμοι να χάσουμε», κατέληξε.
Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.