Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Σήκωσε το γάντι ο Ανδρέου - Πώς απαντά η Αστυνομία για το ζήτημα Λοϊζίδη

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αναπτύσσοντας την θέση της Αστυνομίας για την παραπομπή του Προέδρου του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκου Λοϊζίδη σε πειθαρχικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι, «η τακτική να προβαίνει ο κ. Λοϊζίδης σε κάποιες δηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους».

Ερωτηθείς αν οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά όπως υποστηρίζει ο κ. Λοϊζίδης, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «οι κανονισμοί είναι για όλους ενώ τα συγκεκριμένα θέματα τα οποία έχει αναφέρει έχουν διερευνηθεί και οι υποθέσεις έχουν ήδη σταλεί στη νομική υπηρεσία και μετά από γνωμάτευση προχώρησαν αναλόγως των αποφάσεων αυτών.

Παράλληλα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, «κανένας δεν φοβάται τίποτα» και πρόσθεσε ότι «η τακτική να σπιλώνονται θεσμοί, αξιωματικοί και το γεγονός που αναφέρθηκε σε μένα ότι έχω αναλάβει τρία διαφορετικά καθήκοντα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Αστυνομία όπως η έλλειψη προσωπικού, ώστε να προσπαθήσουμε να λειτουργήσει εύρυθμα η Αστυνομία, είναι ο λόγος που αποφεύγουμε τις διαλογικές συζητήσεις», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE