ΔΙΕΘΝΗ

Πύραυλος της Χεζμπολάχ έφτασε στο Τελ Αβίβ και αναχαιτίστηκε - Σειρήνες στην πρωτεύουσα του Ισραήλ

Πύραυλος της Χεζμπολάχ έφτασε στο Τελ Αβίβ και αναχαιτίστηκε - Σειρήνες στην πρωτεύουσα του Ισραήλ

Το Ισραήλ συνεχίζει σήμερα τις επιθέσεις στον Λίβανο, όπου το προσκείμενο στο Ιράν κίνημα Χεζμπολάχ ανακοίνωσε τον θάνατο ανώτερου στελέχους του την προηγουμένη, σε πλήγμα σε νότιο προάστιο της Βηρυτού, την ώρα που η διεθνής κοινότητα προσπαθεί να αποτρέψει την επαπειλούμενη ανάφλεξη όλης της περιοχής.

Το Ισραήλ εξαπέλυσε σήμερα νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, μεταδίδει το λιβανικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων (NNA στα αγγλικά, ANI στα γαλλικά). «Από τις 05:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), εχθρικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν πλήγματα» εναντίον διαφόρων τομέων του νοτίου Λιβάνου, ανέφερε το πρακτορείο, προσθέτοντας πως υπάρχουν θύματα, αλλά χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό τους.

Από τη μεριά τους, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν νωρίς σήμερα ότι συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας σε υπηρεσία αναχαίτισαν πύραυλο που εντοπίστηκε να περνά τα σύνορα μετά την εκτόξευσή του από τον Λίβανο, λίγη ώρα αφού ήχησαν σειρήνες συναγερμού στη μεγαλούπολη Τελ Αβίβ και τομείς της κεντρικής ισραηλινής επικράτειας, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες ΜΜΕ για το συμβάν. Δεν αναφέρθηκαν θύματα, ούτε ζημιές, και σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει καμιά μεταβολή στις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Έσπασαν» στο ξύλο αστυνομικό γιατί δεν τους άφησε να δουν κρατούμενη - Τον χτύπησαν και έφυγαν «κύριοι»

• Διώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Λοϊζίδης - «Στημένη διαδικασία… Είμαστε έτοιμοι να χάσουμε»

• Απαγόρευση κινητών σε γυμνάσια και λύκεια - Στο τραπέζι τρεις προτάσεις - Συνέχεια στην Επιτροπή Παιδείας

• Πόσα άτομα απασχολούνται στην Κυβέρνηση – Οι τομείς με αύξηση και μείωση προσωπικού

• Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Απαθείς οι παρευρισκόμενοι

• Οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Προσέκρουσαν σε κιγκλίδωμα και φόρεσαν χειροπέδες



Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Αν είναι κάτι που θα πρέπει να διαπιστώσουμε στα όσα πρωτοφανή εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι ο ίδιος θα διόριζε Γενικό Ελεγκτή, την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να ακυρώσει το ταξίδι της στη Μάλτα για να προλάβει τα όποια γεγονότα και την άρον άρον ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας την Τρίτη για την απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, είναι αυτό το οποίο δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top