Καίγονται ελαστικά σε υποστατικό στη Λεμεσό - Επί ποδός η Πυροσβεστικη

Καίγονται ελαστικά σε υποστατικό στη Λεμεσό - Επί ποδός η Πυροσβεστικη

Πυκνός μαύρος καπνός που φαίνεται στη Λεμεσό οφείλεται σε παλιά ελαστικά που καίγονται εντός εγκαταλελειμμένου υποστατικού στην οδό Παφου στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα και γίνεται κατάσεβεση με χρήση εγκατάστασης σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκεύων.

Όσον αφορά τις έντονες βροχοπτώσεις που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές παγκύπρια, όπως ανέφερε, «είχαμε μέχρι τώρα τρεις ανταποκρίσεις από ΕΜΑΚ σε Κοφίνου και Λεύκαρα οι οποίες αφορούσαν πλημμυρισμό οικίας όπου τα όμβρια ύδατα υποχώρησαν μέχρι την άφιξη της Π.Υ και μετακινήσεις δέντρων και πέτρων από οδόστρωμα αντιστοίχως.»

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE