Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Φωτογραφία υπόπτου προσώπου, που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς και για πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 28-29/05/2024, στην επαρχία Αμμοχώστου (Σωτήρα), δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE